Sedef Tüm Malzemelerin Prensesidir. 0543 4997333      Sedef Kaplama Malzemesi   

   Sedef Direksiyon Kaplama 0543 4997333   

  Mobilya Sedef Kaplama 0543 4997333   

  Dünyayı SEDEF İle Sarıyoruz.  

  Sedefle Müziğin Ritmi Daha Renkli   

TİCARİ FAALİYETLERİMİZ

Bersev Sedef 2009 yılında başlamış olduğu Sedef Kaplama malzeme ithalatının yanısıra sektörde aynı zamanda toptan ve perakende satış yapmaktadır. Sedef Kaplama, otomotiv direksiyon sedef kaplama sektörü, mobilya yüzey kaplaması, müzik aletleri aksesuarları ve gözlük çerçevesi yapımı dahil olmak üzere çeşitli alanlarda kullanılmaktadır.

Firmamız, Her zaman teknolojik ve ticari yenilikleri takip ederek müşterilerine dünya standartlarındaki kaliteyi en uygun fiyata ve en iyi hizmetle sunmayı hedeflemiştir. Bersev Sedef Kaplama, Sedef Kaplama Malzemesi pazarında yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin ilgisi ve güveniyle her geçen gün büyüyerek sektörde yerini almaktadır.

  • MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

    Müşteri memnuniyetini en önde tutan Bersev Dış Ticaret her zaman müşterilerine daha iyisini sunmayı hedeflemiştir.

  • GÜÇLÜ STOK

    Yılın 12 ayı her renk Sedef Ürün stoklarımızla hizmet vermekteyiz. Sedef kaplama ürünlerinde çözüm adresiniz olmayı ilke ediniyoruz.

  • YÜKSEK KALİTE

    Toplam kalite anlayışı ile Ürün ve Hizmet kalitesini en yüksek noktaya taşıyoruz. Bersev Dış Ticaret olarak yüksek kalitede ürünler sunuyoruz.

  • 7/24 DESTEK

    Bersev Dış Ticaret Müşteri Hizmetleri olarak size destek olmak için buradayız.

BERSEV DANIŞMANLIK

Türkiye Merkez Ofisimiz, yabancı firmalara Türkiye’den talep ettikleri ürün-güvenilir üretici araştırması ve Türkiye’de yapacakları yatırımlarda Danışmanlık Hizmeti vermektedir.

 Çin Şube Ofisimizle, Çin Pazarında yerli firmalarımızı kaliteli ürün ve güvenilir firmalar ile buluşturmak için, Çin ile ilgili her türlü ticari konuda 2005 yılından beri profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir.

Bersev Danışmanlık, çin ile ilgili tüm işlemleriniz için deneyim ve referanslariyla hizmetinizde. Daha fazla bilgi için bizimle İletişim’e geçin.

1
2
3
4
1

Çizilmez

2

Kaliteli

3

Kir tutmaz

4

Kullandıkça parlar